Hockeytown Blog oslavuje desiate narodeniny

Dnešný deň je v mojej práci malým - veľkým jubileom. Hockeytown Blog, v posledných rokoch jeden z kľúčových projektov môjho pracovného portfólia, oslavuje desiate narodeniny.

Hockeytown Blog, jediný európsky blog o hokejovom klube Detroit Red Wings a jediný blog svojho druhu na slovenskom a českom internete, dnes oslavuje desiate výročie svojej existencie.


Úvodná stránka blogu Hockeytown Blog (18.08.2019)


Za desať rokov existencie prešiel Hockeytown Blog mnohými zmenami a hoci to chvíľu trvalo, medzi slovenskými a českými fanúšikmi Detroit Red Wings si našiel svoje miesto.

Keď 18. augusta 2009 vznikol, Detroit Red Wings mali za sebou jedno z najúspešnejších období vo svojej novodobej histórii. V roku 2007 sa prebojovali do semifinále play-off NHL, v roku 2008 jedenásty raz vyhrali Stanleyho pohár a v roku 2009 hrali finále, ktoré stratili o jediný zápas. Hockeytown Blog si teda nemohol vybrať lepšie obdobie, kedy sa uviesť na známosť, pretože Red Wings boli v tom čase jedným z najsledovanejších športových klubov sveta.

Oproti dobe spred desiatich rokov sa toho veľa zmenilo. Záujem o Detroit Red Wings v našich končinách síce výrazne neklesol, keďže postupom času sa do ich tímu prebojovalo viacero slovenských a českých hokejistov, no u Red Wings klesla úspešnosť. Dnes už nie sú dominantným mužstvom, akým boli na prelome tisícročí, no stále platí, že v strednej Európe sa tešia slušnej pozornosti, čo tento blog aj po desiatich rokoch ženie vpred.

Môžete za to práve vy, čitatelia a návštevníci blogu Hockeytown Blog.

V tento deň, v deň tohto malého - veľkého jubilea, vám preto patrí moje obrovské poďakovanie.


Neprehliadnite: Desať rokov blogu Hockeytown Blog v číslach

Martin Užák | 18.08.2019