Máte otázku ohľadom kníh? Spýtajte sa knižnice!

Príspevok predstavuje celonárodný portál služby Spýtajte sa knižnice. Služba je nápomocná pri výbere kníh, hľadaní informačných zdrojov, hľadaní v databázach či pátraní po odpovedi na otázky súvisiace s knižnicou.
  
Zháňate knihy alebo časopisy o konkrétnej problematike? Pátrate po spôsobe, ako vyhľadať alebo zapísať citácie v databázach EbscoHost? Hľadáte konkrétnu knihu, možnosť zakúpenia knihy, alebo konkrétny článok z overených zahraničných zdrojov? Vydávate knihu a neviete si dať rady s niektorými povinnosťami? Pracujete každodenne s textom a potrebujete disponovať kvalitnými informáciami z kvalitných zdrojov?

Potom neváhajte a využite službu Spýtajte sa knižnice, ktorá vám umožňuje zaslať konkrétnu otázku konkrétnej knižnici na území Slovenskej republiky a získať odbornú odpoveď do niekoľkých dní.


Spýtajte sa knižnice, knižnica online


Služba Spýtajte sa knižnice operuje na celonárodnom portáli, na ktorý sa môže pripojiť ktorákoľvek knižnica na Slovensku. Vďaka tomu ju môžete kontaktovať ľahko a jednoducho z jedného miesta, ktoré je navyše nabité informáciami, archívom otázok, vzorovými otázkami a ďalšími cennými poznatkami.

Pokiaľ každodenne pracujete s textom, raz za čas vás určite postretne potreba spýtať sa na niečo ľudí, ktorí sú kompetentní poskytnúť vám presnú a praktickú radu. A práve to tento užitočný portál umožňuje.

Martin Užák | 30.04.2016