Kniha Rock Club očami štamgastov s číslom ISBN

Kniha o nitrianskom Rock Clube naOZZaY bola pôvodne uverejnená v rokoch 2010 a 2011 v rôznych formátoch bez čísla ISBN. Na uverejnenie doplnené aj o číslo ISBN prišlo 25. septembra 2015.


Rock Club očami štamgastov, Rock Club naOZZaY, kniha o naOZZaY, Martin Užák, Ján Mihál


Elektronická kniha Rock Club očami štamgastov je od 25. septembra 2015 rozširovaná vo vydaní, ktoré je doplnené aj o medzinárodné štandardné číslo ISBN (konkrétne ISBN 978-80-972091-8-6).

Aktuálne vydanie tejto elektronickej knihy je oficiálne vedené ako prvé. V knihe bolo za týmto účelom zrealizovaných niekoľko nevyhnutných úprav, ktoré ju odlišujú od jej neoficiálnych vydaní z rokov 2010 a 2011.

ISBN číslo bolo knihe pridelené Národnou agentúrou ISBN a ISMN pri Slovenskej národnej knižnici v Martine. Aktuálne vydanie knihy je vďaka tomu zaregistrované v katalógoch Slovenskej národnej knižnice v Martine a Univerzitnej knižnice v Bratislave. Kniha môže byť verejne dostupná aj v ďalších knižniciach a môže sa objaviť v zoznamoch oficiálne vydaných kníh vo vybraných odborných časopisoch.

Na rozdiel od knižníc a katalógov iných inštitúcií, túto knihu nemožno nájsť na stránkach elektronických obchodov a spoločností ponúkajúcich elektronické knihy zdarma. Je tomu tak z dôvodu jej abnormálnej veľkosti (329 MB). Knihu však možno stiahnuť z viacerých voľne dostupných serverov a online úschovní dát.

Elektronická kniha Rock Club očami štamgastov má 206 strán. Vyšla v elektronickej verzii, ktorou je súborový formát PDF. Je dostupná zdarma, nesmie byť ale rozširovaná bez predchádzajúceho písomného súhlasu autorov.

Martin Užák | 26.09.2015