Hockeytown Blog Reprint: Hokej pod šírym nebom

Blog Hockeytown Blog bol v lete 2017 presťahovaný, na novú adresu to však nedotiahli všetky jeho pôvodné články. Niektoré z nich preto retrospektívne uverejňujem na tomto blogu.

Hockeytown Blog je jednou z najvýznamnejších častí môjho pracovného portfólia. Keď som ho v lete 2017 sťahoval na novú adresu, nesťahoval som ho celý, takže niektoré jeho články z internetu zmizli. Touto cestou sa k niektorým pôvodným článkom blogu vraciam a retrospektívne ich uverejňujem aspoň na tomto blogu. Všetky takto uverejnené články sú označené titulkom Hockeytown Blog Reprint.

______________________________

Druhá polovica decembra 2013 a prvý deň roka 2014 sa niesli v znamení priamej participácie klubu Detroit Red Wings alebo mesta Detroit na výnimočných hokejových podujatiach pod otvoreným nebom.

Hockeytown Blog sa týmto podujatiam venoval v siedmich článkoch, ktoré boli oprostené od zovšeobecnených informácií a doplnené originálnymi poznatkami. Všetky tieto články opisovali rovnakú a časovo ohraničenú tému, možno ich preto zaradiť pod hlavičku seriálu Around The Web.

O hokeji pod šírym nebom na blogu Hockeytown Blog - poďme na to:


* článok bol pôvodne uverejnený 8. januára 2014