Hockeytown Blog Reprint: O Nicklasovi Lidströmovi

Blog Hockeytown Blog bol v lete 2017 presťahovaný, na novú adresu to však nedotiahli všetky jeho pôvodné články. Niektoré z nich preto retrospektívne uverejňujem na tomto blogu.

Hockeytown Blog je jednou z najvýznamnejších častí môjho pracovného portfólia. Keď som ho v lete 2017 sťahoval na novú adresu, nesťahoval som ho celý, takže niektoré jeho články z internetu zmizli. Touto cestou sa k niektorým pôvodným článkom blogu vraciam a retrospektívne ich uverejňujem aspoň na tomto blogu. Všetky takto uverejnené články sú označené titulkom Hockeytown Blog Reprint.

______________________________

Je to necelý týždeň, čo sa na stránke blogu Hockeytown Blog na Facebooku uzavrel krátky informačný seriál pred vyradením čísla 5 Nicklasa Lidströma a jeho slávnostným vyvesením pod strop Joe Louis Areny.

Seriál prebiehajúci od 24. februára do 5. marca 2014 priniesol dovedna 20 statusov, ktoré mali pripomenúť rôzne míľniky a zaujímavosti z kariéry tohto fenomenálneho hokejistu a mali byť malým predkrmom pred 6. marcom 2014, kedy bolo Lidströmove číslo 5 oficiálne vyradené z používania Detroit Red Wings.

V seriáli na počesť Nicka Lidströma sa objavilo sedem článkov z dielne blogu Hockeytown Blog, pričom ôsmy článok o epickom švédskom obrancovi vyšiel na blogu krátko po slávnosti zo 6. marca.

Keďže všetky tieto články oslavovali znamenitú kariéru jedného a toho istého hokejistu, možno ich zaradiť pod hlavičku seriálu Around The Web, ktorého úlohou je vyzdvihovať a pripomínať zaujímavý a časovo ohraničený obsah z blogu Hockeytown Blog alebo zo stránok jeho aktuálnych partnerov.

V tejto edícii seriálu teda o legende menom Nicklas Lidström:

  • Kariéra Nicklasa Lidströma v číslach... Súhrn najvýznamnejších čísel, ktoré Nicklas Lidström ako jeden z najlepších obrancov všetkých čias nahromadil vo svojej nenapodobiteľnej kariére.
  • Absencia Nicklasa Lidströma v číslach... Porovnanie úspešnosti zápasov, v ktorých Nicklas Lidström hral a bol znateľným prínosom, a zápasov, v ktorých naopak nehral a mužstvu citeľne chýbal.

* článok bol pôvodne uverejnený 12. marca 2014