Hockeytown Blog na novej adrese

Dni blogu Hockeytown Blog na serveri blog.cz sa naplnili. Projekt, ktorý je jednou z najvýznamnejších súčastí môjho pracovného portfólia, bol po takmer ôsmich rokoch presunutý na novú adresu.

Hockeytown Blog, jediný európsky blog o michiganskom hokejovom klube Detroit Red Wings a jediný blog svojho druhu v strednej Európe, bol presunutý na novú adresu.

Blog po novom nájdete na adrese hockeytownblog.sk. Na tejto adrese figuruje od 26. júna tohto roka. Predtým, od svojho vzniku z augusta 2009, operoval na serveri blog.cz pod adresou detroitredwings.blog.cz.


Súčasná podoba úvodnej stránky blogu na novej adrese (16.08.2017)


Zmena adresy blogu nemala veľký vplyv na obsah - takmer všetok obsah z pôvodnej adresy bol presunutý na adresu hockeytownblog.sk. Nemení sa ani príslušnosť blogu ku komunitnej stránke Detroit Red Wings CZ & SK na sociálnej sieti Facebook. Najväčšou zmenou oproti minulosti je plnohodnotná mobilná verzia blogu.

Hockeytown Blog je jedinečným, nekomerčným a neziskovým projektom, slúžiacim na vzdelávacie a prezenčné účely. Ak sa zaujímate o moje služby, Hockeytown Blog rozhodne neprehliadnite.

Martin Užák | 16.08.2017