Hockeytown Blog Reprint: Play-off 2015 v kocke

Blog Hockeytown Blog bol v lete 2017 presťahovaný, na novú adresu to však nedotiahli všetky jeho pôvodné články. Niektoré z nich preto retrospektívne uverejňujem na tomto blogu.

Hockeytown Blog je jednou z najvýznamnejších častí môjho pracovného portfólia. Keď som ho v lete 2017 sťahoval na novú adresu, nesťahoval som ho celý, takže niektoré jeho články z internetu zmizli. Touto cestou sa k niektorým pôvodným článkom blogu vraciam a retrospektívne ich uverejňujem aspoň na tomto blogu. Všetky takto uverejnené články sú označené titulkom Hockeytown Blog Reprint.

______________________________

Posledných sedem týždňov bolo na blogu Hockeytown Blog venovaných podrobnému dokumentovaniu výkonov Detroit Red Wings a Grand Rapids Griffins v tohtoročných vyraďovacích bojoch.

Red Wings vydržali v play-off NHL jednu sériu, ktorá sa skončila koncom apríla. Záložný tím Red Wings z Grand Rapids to v AHL dotiahol do konferenčného finále, ktoré doznalo svojho konca pred niekoľkými dňami.

Ak vám niektoré momenty z vystúpení Red Wings a Griffins v play-off ušli, je tu pre vás tento súhrn článkov, ktoré podrobne mapovali výkony oboch klubov v tej najdôležitejšej a najsledovanejšej fáze sezóny.

Hockeytown Blog a play-off 2015 - poďme na to:

  • "Hráči majú dobré pocity, treba ich ale potvrdiť činmi"... Ohliadnutie za slabšími výkonmi Detroit Red Wings v prvých dvoch zápasoch série prvého kola play-off NHL proti Tampa Bay Lightning.
  • "Red Wings boli blízko, nádej na zvrat stále existuje"... Pozastavenie nad pokazeným záverom štvrtého zápasu série s Tampou a polemizovanie o premrhanej šanci ujať sa vedenia 3:1 v sérii.
  • "Po najlepšom výkone v play-off prichádza šanca uspieť"... Ďalší diel z nepredvídateľnej série medzi Red Wings a Lightning, tentoraz venovaný víťazstvu Detroitu v piatom zápase na Floride.
  • "Nepredvídateľnú sériu s Tampou rozhodne zápas č. 7"... Ohliadnutie za šiestym zápasom, v ktorom sa potvrdilo, že v sérii play-off medzi Red Wings a Lightning bolo štandardom neočakávané.

* článok bol pôvodne uverejnený 7. júna 2015

* články v úvodzovkách nájdete v archíve blogu Hockeytown Blog za roky 2015 a 2016