Hockeytown Blog Reprint: Úspechy a trvácnosť

Blog Hockeytown Blog bol v lete 2017 presťahovaný, na novú adresu to však nedotiahli všetky jeho pôvodné články. Niektoré z nich preto retrospektívne uverejňujem na tomto blogu.

Hockeytown Blog je jednou z najvýznamnejších častí môjho pracovného portfólia. Keď som ho v lete 2017 sťahoval na novú adresu, nesťahoval som ho celý, takže niektoré jeho články z internetu zmizli. Touto cestou sa k niektorým pôvodným článkom blogu vraciam a retrospektívne ich uverejňujem aspoň na tomto blogu. Všetky takto uverejnené články sú označené titulkom Hockeytown Blog Reprint.

______________________________

Mnoho ľudí vidí pod pojmom úspech plné vrecká, slávu a honosné spoločenské postavenie. Kdekto vám dnes môže popriať veľa šťastia a držať vám palce i bez toho, aby ste naozaj poznali, či vám prípadný úspech praje úprimne.

Tieto zvyklosti neplatia len vo vzťahoch v osobnom živote, ale aj v internetových vodách, kde sa intenzívne bojuje o pozornosť a návštevnosť, a popritom sa často zabúda na nenáročné preukázanie vďaky, ktorá nikoho nič nestojí, nič nepodmieňuje a nič nevyžaduje.

Aj z týchto dôvodov som na tomto blogu zaviedol ničím neobmedzovaný seriál článkov s hlavičkou Around The Web. Hlavnou náplňou seriálu je opätovne pripomínať a vyzdvihovať zaujímavý a ucelený obsah, ktorý sa počas určitého časového intervalu objavil na blogu Hockeytown Blog alebo na stránkach jeho aktuálnych partnerov.

V doterajších troch vydaniach seriálu Around The Web bola reč hlavne o interesantných informáciách z niektorých cudzojazyčných stránok a weboch, na ktorých sa možno zapájať do hokejových diskusií. Vo štvrtej edícii prichádza rad aj na ovocie, ktoré žnú autori mimo svojich blogov a stránok:

  • Ak chcete obdivovať nádherné hokejové kresby, rozhodne by ste nemali prehliadnuť stránku HOF.wbl.sk, ktorá je výstavnou skriňou portrétov legendárnych hokejistov z ceruzky autora Norberta Šáteka. Niektoré Norbertove diela, obohatené o cenné autogramy slávnych hokejistov, sa objavili aj vo veľkom novinovom článku, ktorý nedávno vydal Nový Čas, jeden z najväčších slovenských denníkov.
  • Začiatkom nového roka 2012 stojí za zmienku pripomenutie partnerských stránok, ktoré sa môžu hrdiť svojou dlhočiznou existenciou. Z partnerských webov, u ktorých bolo možné dobu ich fungovania zistiť, sú najstaršími český web e-Sport.cz a poľský web DetroitRedWings.pl. Prvá webová stránka oslávi na poli informovania o tradičných i netradičných športových odvetviach už štrnásty rok svojej existencie, zatiaľ čo poľský partner sa teší jubilejnému desiatemu výročiu svojej existencie.

* článok bol pôvodne uverejnený 12. januára 2012