Stránka Detroit Red Wings CZ & SK mení názov

Komunitná stránka Detroit Red Wings CZ & SK na sociálnej sieti Facebook mení svoj názov. Premenováva sa na Hockeytown Blog a stáva sa profilom významnej časti môjho pracovného portfólia.

Komunitná stránka Detroit Red Wings CZ & SK, fungujúca na sociálnej sieti Facebook, mení svoj názov.

Stránka, ktorá od 12. septembra 2011 existovala na adrese facebook.com/RedWingsCZSK, sa premenováva na Hockeytown Blog a mení sa z komunitnej stránky na profil reprezentujúci konkrétny web.

Stránku po novom nájdete na adrese facebook.com/HockeytownBlog.sk. Ako už naznačuje jej nový názov a nová adresa, stáva sa profilom blogu Hockeytown Blog na sociálnej sieti Facebook.

Hockeytown Blog existuje od 18. augusta 2009. Je jediným európskym blogom o michiganskom hokejovom klube Detroit Red Wings a jediným blogom svojho druhu v strednej Európe. Je jedinečným, nekomerčným a neziskovým projektom, slúžiacim na vzdelávacie a prezenčné účely.

Hockeytown Blog je jednou z najvýznamnejších častí môjho pracovného portfólia. V lete 2017 bol presťahovaný zo svojej pôvodnej adresy na serveri Blog.cz na novú adresu HockeytownBlog.sk.


Nová podoba stránky na Facebooku (05.11.2017)


Martin Užák | 05.11.2017