Hockeytown Blog Reprint: Zamerané na originalitu

Blog Hockeytown Blog bol v lete 2017 presťahovaný, na novú adresu to však nedotiahli všetky jeho pôvodné články. Niektoré z nich preto retrospektívne uverejňujem na tomto blogu.

Hockeytown Blog je jednou z najvýznamnejších častí môjho pracovného portfólia. Keď som ho v lete 2017 sťahoval na novú adresu, nesťahoval som ho celý, takže niektoré jeho články z internetu zmizli. Touto cestou sa k niektorým pôvodným článkom blogu vraciam a retrospektívne ich uverejňujem aspoň na tomto blogu. Všetky takto uverejnené články sú označené titulkom Hockeytown Blog Reprint.

______________________________

Osobnú hokejovú stránku si vedie kdekto. Autorov, ktorí sa v tejto oblasti prezentujú originálnym spôsobom a vyhýbajú sa nepodloženému používaniu informácií z cudzích zdrojov, je už pomenej.

Zoznámte sa s tromi originálnymi osobnými hokejovými stránkami, ktoré kladú veľký dôraz na autorskú činnosť a nepotrpia si na ľahko predajné zverejňovanie toho, čo už zverejnil niekto iný.

To všetko v ďalšej časti seriálu Around The Web, ktorého úlohou je opätovne pripomínať a vyzdvihovať zaujímavý a ucelený obsah z blogu Hockeytown Blog alebo zo stránok jeho aktuálnych partnerov:

  • Hockey-On.blogspot.cz... Blog, ktorého základy boli položené v júni 2011 na adrese ImSorry.blog.cz. Hlavným zameraním blogu je český klub HC Olomouc. Autorkou blogu je Karolina Martinková, ktorá sa prezentuje prínosom vzácnych reportáží a krásnych fotografií. Kvalita jej fotografovania bola ocenená aj samotným klubom, ktorý ju v roku 2013 prijal do svojej redakcie ako fotografku.
  • HOF.wbl.sk... Stránka venovaná osobnej zbierke autogramov hráčov NHL. Na tom by nebolo nič neobvyklé, ak by medzi desiatkami podpísaných materiálov nefigurovali aj krásne kresby slávnych hokejistov, neraz legiend NHL. Vlastníkom unikátnej zbierky a autorom nádherných portrétov je Norbert Šátek. Jeho talent bol reprodukovaný aj na stránkach slovenského denníka Nový Čas.
  • Market-Slavia.blog.cz... Osobný blog, v týchto dňoch uzatvárajúci prvý rok svojej existencie. Venuje sa výhradne marketingu klubu HC Slavia Praha a v strednej Európe nemá konkurenciu. Autorom blogu je Jindra Karvánek, ktorý svojím kvalitným a jedinečným poňatím zvolenej problematiky získal odozvu u marketingových pracovníkov mnohých českých hokejových klubov.

* článok bol pôvodne uverejnený 14. júla 2013