Hockeytown Blog Reprint: V znamení diskusie

Blog Hockeytown Blog bol v lete 2017 presťahovaný, na novú adresu to však nedotiahli všetky jeho pôvodné články. Niektoré z nich preto retrospektívne uverejňujem na tomto blogu.

Hockeytown Blog je jednou z najvýznamnejších častí môjho pracovného portfólia. Keď som ho v lete 2017 sťahoval na novú adresu, nesťahoval som ho celý, takže niektoré jeho články z internetu zmizli. Touto cestou sa k niektorým pôvodným článkom blogu vraciam a retrospektívne ich uverejňujem aspoň na tomto blogu. Všetky takto uverejnené články sú označené titulkom Hockeytown Blog Reprint.

______________________________

Do začiatku základnej časti deväťdesiateho štvrtého ročníka kanadsko-americkej Národnej hokejovej ligy zostáva posledný mesiac. Na novú sezónu sa pomaličky pripravujú nielen hráči a celé kluby, ale aj fanúšikovia.

Severoamerickí priaznivci začínajú nakupovať lístky na zápasy a svoje obľúbené mužstvá sa chystajú sledovať už počas blížiacich sa tréningových kempov. Stúpenci z Európy a zvyšku sveta takéto možnosti obvykle nemajú a športovú eufóriu súdržného kolektívu priaznivcov preto väčšinou nahrádzajú internetom a internetovou diskusiou.

Do pestrého života najlepšej hokejovej súťaže na svete možno nazrieť prostredníctvom rôznych webov. Niekoľko takýchto stránok máme aj na Slovensku a v Česku a niekoľko z nich má blízko aj k blogu Hockeytown Blog.

Skĺbením okolností niet lepšieho času na prezentáciu tretej časti seriálu Around The Web, ktorého hlavnou úlohou je opätovne pripomínať a vyzdvihovať zaujímavý a ucelený obsah, ktorý sa počas určitého časového intervalu objavil na blogu Hockeytown Blog alebo na stránkach jeho aktuálnych partnerov.

Hokej sa pomaličky vracia z letnej dovolenky a baží po podpore na každom fronte. Zapojte sa do diskusie aj vy! Možností na interakciu so stredoeurópskymi priaznivcami NHL máte naozaj dostatok:

  • V rámci Národnej hokejovej ligy je stálicou stránka SlovakNHL.sk, ktorá sa hrdí titulom najväčšieho slovenského webu o NHL. V polovici júla tohto roka priniesla svoj jubilejný desaťtisíci článok a vysokých hodnôt dosahuje aj v počte príspevkov v hokejovej diskusii. K dnešnému dňu nájdete na portáli celkovo 5.082 diskusných tém, ktoré sú prehľadne rozdelené v ôsmich kategóriách.
    • Na nový ročník sa pripravuje aj Časopis ProHockey, najväčší európsky časopis o NHL. Na papieri je v očakávaní obsiahly sprievodca sezónou 2010/11, prípravy na nový ročník však neobišli ani internet. Začiatkom septembra ProHockey spustil svoje nové stránky na adrese ProHockey.cz a zaviedol zmeny vo svojej užívateľskej základni na Facebooku, keď najal sedem nových správcov. Mal som to šťastie, že som sa medzi nimi ocitol, rád vás preto uvítam aj na profile, ktorý podporuje túto silnú európsku značku.
    • Leto prinieslo aj niekoľko nových verzií webov, ktoré poskytujú európskej hokejovej interakcii náležité prostredie. Novú podobu svojich webových stránok uviedli do obehu zástupcovia Eurolanche.com, prvého európskeho fanklubu Colorado Avalanche. Novú verziu webu čoskoro pripraví aj stránka SlovakNHL.sk.
    • Záverom nemožno opomenúť ďalšie partnerské stránky, ktoré ponúkajú bohaté možnosti na diskutovanie. Vyzdvihnúť možno populárny web BavmeSaHokejom.sk, združujúci názory fanúšikov bez ohľadu na politiku klubov a zväzu. Diskutovať môžete aj na fórach HokejForum.com a SpojmeSaPreHokej.eu.

    Ako je vidieť, je si z čoho vyberať. Tak hor sa do hokejovej diskusie!

    * článok bol pôvodne uverejnený 6. septembra 2011